Elpano Estate

Elpano Estate selger eiendommer på Costa del Sol. Vi selger alle slags eiendommer. Som  helårsboliger, ferieboliger, investeringer og til kommersiell bruk.

Estate Agent

Elpano Estate jobber som eiendomsmegler i Costa del Sol. Vi har lang erfaring med eiendomsmarkedet og vi jobber mellom Malaga og Estepona. Vårt fokus er å levere alle eiendommer som er tilgjengelig, når det gjelder salg av brukte boliger og nye prosjekter.
T

Property Search

På vår nettside finner du alle brukte boliger på Costa del sol. Bla gjennom eiendommene og ta en titt i ditt foretrukne-område. Eller bare velg leiligheter, rekkehus eller villaer og se hva som er tilgjengelig på kysten. Hvis du er på utkikk etter nye prosjekter, kan du også bruke vår andre nettside www.elpanoestate.eu hvor du kan finne alle nye prosjekter på kysten.

Problem Solvers

Snakk med oss om alle dine eiendomsbehov. Vi jobber sammen med byggherrer, arkitekter, advokater med mer. Prøv oss, og du vil finne ut at vi er problemløsere, ikke bare eiendomsmeglere.

Customer Support

Har du problemer med vår nettside eller har du spørsmål? Send oss en epost, og vi vil svare deg innen 24 timer. Contact

Vår historie

Elpano Estate ble grunnlagt 2018. Vi har vårt hovedkontor i Fuengirola, og vi selger eiendommer mellom Malaga og Estepona. Vi jobber med alle typer investeringer knyttet til eiendommer. Kontakt oss og diskuter dine behov!

Penthouse, villaer, rekkehus, tomter, kommersielle lokaler, hoteller, prosjekter, parkeringsplass og andre eiendommer.

Thomas Holmgren

Real Estate Agent

Thomas Holmgren har jobbet som eiendomsmegler i Costa del Sol i mer enn 5 år og har kunnskap om alle områdene på kysten.
+34 638 701 791, +46 703 00 39 02
[email protected]

Petter Andrè Jørgensen

Real Estate Agent

Petter Andre Jørgensen har ansvaret for det Norske markedet. Han har lang erfaring, med salg av eiendommer i utlandet, hovedsakelig Spania og Tyrkia.
(+47) 924 04 300
[email protected]

Anders Nordin

Investering

Anders Nordin ansvarar för Investeringar. Vi kan erbjuda byggbar mark, fastighetskomplex, vingårdar, restauranger och andra intressanta investeringar på Costa del Sol. I vissa fall köper vi även fastigheter så välkommen att erbjuda oss nya projekt.
+34 676 670 343
[email protected]